Fondsenwerver/aanvrager

Alkebulan

Alkebulan, is een van de oudste namen die onze voorouders hebben gegeven aan het continent dat we nu kennen als Afrika. De naam Alkebulan symboliseert voor ons teruggaan naar onze roots. Alkebulan staat voor een meer zelfbewust Afrika dat ervoor kiest om meer dan een liefdadigheidszaak te zijn. Alkebulan is een multidisciplinaire netwerkorganisatie (community) waarin creatieven, met zowel een Afrikaanse achtergrond (voorouders) als een westerse achtergrond, hun krachten hebben gebundeld om hun Afrikaanse erfgoed vast te leggen en te onderzoeken. De implementatie van de verschillende samenwerkingen wordt tentoongesteld onder een overkoepelend platform, Alkebulan.

Meer informatie: http://www.newalkebulan.com/

Diverse, informele en leuke organisatie op het gebied van cultuur, muziek, evenementen en literatuur in Amsterdam. Bij Alkebulan is er ruimte voor zelfontwikkeling en zelfexpressie. Je werkt in een team en bepaalt je eigen uren (zolang je de deadline maar haalt!).

 

De functie

De fondsenwerver zal ons helpen bij het indienen van fondsaanvragen op verschillende maatschappelijke thema’s rond onze talkshow en Festival. En voor aanvragen op het gebied van onze speerpunten immateriële erfgoed, roots, verbinding, en de Afrikaanse diaspora.

Samen met het (marketing) team werk je een idee uit en geef je dat vorm in een aantrekkelijk geschreven plan, dat aansluit bij de voorwaarden vanuit het fonds. Jij zorgt dat het voorstel wordt voorzien van een communicatieplan en begroting.

Jij bent de projectmanager van deze aanvraag en zorgt dat deze op tijd wordt ingediend.

De fondsenwerver zal per aanvraag worden vergoed. In principe zoeken we iemand die ons kan helpen bij verschillende aanvragen in heel 2019, met mogelijkheid tot verlenging volgend jaar. We staan ook open voor iemand die ons komende tijd bij één of enkele aanvragen kan helpen.

De startdatum en- invulling van uren/dagen en vergoeding zullen we in overleg afstemmen.

Wie zoeken wij?

  • Je wordt enthousiast van Alkebulan en je voelt je betrokken bij de samenleving en de onderwerpen die Alkebulan belicht
  • Je hebt ervaring met fondsaanvragen bij maatschappelijke,culturele, festivals en event fondsen als VSB Fonds, AFK, Cultuurfonds, etc.
  • Je bent bedreven in het schrijven van inhoudelijke en aantrekkelijke plannen voor fondsaanvragen
  • Je bent een goede projectmanager, weet goed overzicht en contact met alle stakeholders te houden en werkt planmatig
  • Je hebt HBO+ werk- en denkniveau met aantoonbare ervaring op het gebied van fondsaanvragen

 

Solliciteren
Wil je solliciteren? Stuur een motivatiebrief met CV uiterlijk 27 februari 2019 naar rudy@newalkebulan.com onder vermelding van de functie waarop je solliciteert.